13 травня 2018 року класний керівник Максимець
Світлана Львівна та батьки організували поїздку в с. Шегині, на міні-пекарню
«ЕкоТатко».
Учні
та батьки взяли участь у майстер-класі та успішно пройшли навчання з випічки
хліба з висівками, спеченого у глиняній печі на дровах.
На
обід поласували козацьким кулішем, печеною картоплею з салом, чаєм із запашних
трав.
Також,
діти побували на кордоні України з Польщею.
Додому
повертались сповнені вражень та позитивних емоцій, із свіжоспеченою хлібиною і
сертифікатом про успішне проходження майстер-класу.
Щира
подяка Олегу Володимировичу Гуралю і пекарю Богдану Йосиповичу за те, що
допомагають відродити народні традиції та ритуали, пов’язані із випіканням
хліба.
Більше фото тут
Немає коментарів:
Дописати коментар